måndag 30 november 2009

Julbasar



Efter mässan höll Röda Korset julbasar i församlingshuset. Fick nöjet även här att sjunga med en glad sångargrupp, ackompanjerat av dragspel och gitarr; från Filadelfia den här gången.

Det var fika, tombola, försäljning och lotteri. Riktig folkfest! Jag köpte en rejäl burk med hjortron.

Församlingshemmet här erbjudit att vi kan vara där på utbildningsdagar (när vi inte är ute på utflykter), så vi är inbokade där för vår första utbidlningsdag den 12 april. Det finns gott om plats där och kokmöjligheter. För våra utbildningsdagar kommer vi även att vara i gamla tingshuset där Studiefrämjandet håller till.

Församlingshemmet kommer även att vara en arbetsplacering. Det avviker från företagslinjen men det blir ett kul och socialt jobb med "Mat och Prat", konfirmandgrupper och en massa annat kul. Många av företagen här är för små för att ta emot två nya arbetskamrater så det blir en blandning utav jobb ni kommer få. Bra blir det hursomhelst. Iallafall så bra som ni gör det.

Ska ge er en komplett lista när alla arbetsplaceringar är klara men ni kan räkna med allt från wärdshus, handelsträdgård med sommarblomsplanteringar till ICA och turistverksamhet. Och nu senast Svenska Kyrkans församlingshem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar