fredag 11 december 2009

6 värdfamiljer klara!!

Grattis
Nu har sex stycken värdfamiljer gjort ett suveränt beslut dom kommer vara glada över för resten av deras liv!! Ni är lyckligt lottade som får vara en del utav det här.

Ni kommer få en så spännande och härlig vår. Ni är lika delaktiga i kulturutbytet som ungdomarna och jag hoppas verkligen att det ska bli 10 härliga veckor tillsammans!

Sista två platserna
För er som fortfarande funderar så uppmanar jag er att ta chansen nu. Bara 2 platser kvar! Och om ni känner någon annan som skulle vara intresserad så uppmuntra dom att göra det. Dom kommer få minnen för livet!

Prata med tidigare värdfamiljer
Ni kan gärna få prata med familjer som varit värdfamilj tidigare. Dom har mycket gott att berätta! Hör gärna av er till mig också så kan jag förklara mer om hur det går till.

En kul middagsgäst
Som värdfamilj behöver man inte ändra sina vardagsrutiner och resor - tvärtom. Det är ju det som speglar det verkliga livet. Ungdomarna är i 20-årsåldern så dom behöver inte bli uppassade utan klarar sig själva till stor del. Se det som en kul middagsgäst som ger nytt liv till samtalen och som en härlig familjemedlem som ni kan vara er själva ihop med.

Alla kan bli det
Pensionärer, ensamstående, unga, barnfamiljer. Alla kan vara värd åt två ungdomar. Vi har inga krav på familjesammansättning. Det vi bryr oss om är att ni är intresserade av människor och av att vidga era vyer.

Tiden går fort
Ungdomarna kommer v. 15 och stannar till v. 24 (9 april-21 juni) vilket blir 10 veckor totalt. En utav dom veckorna kommer deltagarna vara på ett läger i Kittelfjäll och även åka till den svenska deltagarens hemort i Sverige (Lund, Karlskrona, Göteborg, Linköping, Uppsala, Södertälje, Stockholm och Kramfors).

Under veckorna har ungdomarna fullt schema så de kommer inte sitta hemma om dagarna!

Hör av er
Ring: 070-3103273 eller maila: jonathan.osterlund@ciu.se
Jonathan Österlund, Handledare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar