söndag 25 april 2010
Tunnbrödsbak
Ingrid gjorde ett hjärta av sitt tunnbröd
Gunilla visade hos hur man bakar tunnbröd. Hon drev tidigare Tjäls tunnbrödsbageri
Första EAD:n hade riktigt norrländskt tema vilket var kul för oss alla
Aod var först ut med att baka för dagen
Fullt hus i bagarstugan
Tui och Ingrid
Pare fick till tunnbrödsvändningen galant
Hanami och Ra tillsammans med våra underbara instruktör för dagen: Gunilla
Redo för gräddning
Yai tyckte ett hål i mitten skulle passa. Så tänkte han :)
Kavlar och degar och mjöl över hela bordet (för att inte tala om allt mjöl på golvet)
Det är riktigt hett i stenugnen
Bagarstugan är från 1850 och kommer från Överrissjön
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
det ser riktig profsig ut där!
SvaraRaderaIngrid vilket fint hjärtan du gjorde!
Kram Christien