söndag 25 april 2010

Tunnbrödsbak


Ingrid gjorde ett hjärta av sitt tunnbröd




Gunilla visade hos hur man bakar tunnbröd. Hon drev tidigare Tjäls tunnbrödsbageri


Första EAD:n hade riktigt norrländskt tema vilket var kul för oss alla


Aod var först ut med att baka för dagen


Fullt hus i bagarstugan


Tui och Ingrid


Pare fick till tunnbrödsvändningen galant


Hanami och Ra tillsammans med våra underbara instruktör för dagen: Gunilla


Redo för gräddning


Yai tyckte ett hål i mitten skulle passa. Så tänkte han :)


Kavlar och degar och mjöl över hela bordet (för att inte tala om allt mjöl på golvet)


Det är riktigt hett i stenugnen




Bagarstugan är från 1850 och kommer från Överrissjön

1 kommentar:

  1. det ser riktig profsig ut där!

    Ingrid vilket fint hjärtan du gjorde!

    Kram Christien

    SvaraRadera