fredag 18 juni 2010

Tackfest

Igårkväll hade vi tackfest för våra värdfamiljer. Vi vill verkligen tacka alla er för att ni har öppnat upp era hem och för allt ni betytt för oss!

På knytkalasmenyn under kvällen fanns bl.a. älgskav med samt en dessertbuffée med läckerheter som rabarberpaj, svartvinbärspaj och kladdkaka!

Efter att det började dugga, följt av att det kom en mygginvasion på den vackra platsen där vi planerat att vara så tog vi raskt ner (tack alla underbara deltagare för er hjälp) ett partytält och ändrade till vår back-up plan att ha festen på Hembygdsområdet. Stort tack till Carina och Britt-Eva för att vi fick vara där (speciellt med så kort varsel).

Har inga bilder från själva middagen så om det är någon utav er som har det kan ni skicka dom till mig på antingen: jonathan.osterlund@ciu.se eller jonathan.osterlund@gmail.com


Pare och Ra var duktiga på att laga på murikka!

Tack Karin Scherdin, Vuxenskolan, (hon och hennes man Håkan var värdföräldrar i förra utbytet här i Åsele 2007) som bjöd på fint älgkött. Älgköttet tillredde på traditionellt norrländskt vis med murikkor till en gudomligt god älgskav! Det var verkligen hur gott som helst! Älg är en ny favorit för mig!


Även jag gav mig på ett försök i matoset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar