fredag 18 juni 2010

Midsommarfirande


En vecka tidigt bestämde sig gruppen för att fira midsommar, eftersom thailändarna inte kommer vara här under midsommar. Det blev midsommarstång, sill och potatis, dans och lek! Äkta midsommarväder var det också: friskt och kallt :)


Det var för kallt för att sitta ute så det blev midsommardukat inomhus!


Ingrid och Tong förbereder midsommarstången


Tong hamnade på att göra midsommarkransarna - vilket han gjorde med bravur!


Det finns inte gott om blommor så här pass norr ut än. Vi letade runt hela båtön och till slut hittade Hanami och Aon någon slags gul näckros som dom prydde midsommarstången med.


Se så fin vår midsommarstång blev (gjord helt utan snöre eller ståltråd)!


Aod och Joakim nere och fiskar vid bryggan


Joakim fiskade en fin aborre som hamnade på vår midsommarbuffée


Ra fick en en gädda han!














Otroligt rolig femkampslek där man delas in i lag och varje lag får en färg på ballong som fästs kring fotleden med snöre. Sen går det ut på att trampa sönder andra lags ballonger och få så många som möjligt kvar från sitt lag med osprängda ballonger. Som sagt - hur kul som helst!

Hanami och Josefine hade gjort ett suveränt jobb med att förberede femkampen där hoppa säck, kasta stövel och andra grenar ingick.


Det vinnande laget i femkampen! Grattis!


Enar tog oss med på båtklubbens båt "Kristina" ut till båtön! Tusen tack Enar för en fantastisk dag som du gjorde möjlig för oss!


Medhavda tårtor och blommor


Titanic-pose


Aod körde delar av vägen


Tong gjorde blomsterkansar - här utav maskrosor - uppe på båtens tak!


Joakim läser artikeln (där han är med på den stora bilden) om besöket på Torvsjö Kvarnar som vi var dagen före. Artikeln var med i Västerbottens Folkblad torsdag 17 juni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar